Продуктите "VISION" - Природен произход

Земната флора представлява едно огромно, неизчерпаемо хранилище на лекарствени вещества. Притежавайки широки научни ресурси, Vision провежда регулярен мониторинг на екологичното състояние на районите на земното кълбо, най-благоприятни за отглеждане на растителните компоненти, влизащи в състава на продуктите на Vision. Специалистите имат предвид такива параметри, като степен на разреденост на въздуха, надморско равнище на мястото, където расте билката, средна годишна температура, влажност, интензивност на ултравиолетовите лъчи, ориентация на мястото, където расте билката по отношение към посоките на света, сила на ветровете. Възоснова на натрупаните данни се съставят екологични паспорти на регионите. Именно от момента, когато на региона се присвоява екологичен паспорт започва историята на създаването на всяка капсула, на всеки продукт на Компанията.


Растителните компоненти се събират само в определен период на годината, тъй като сезонността в този случай е от решаващо значение за запазване на жизнената сила на растенията. След това живите растения се слагат в специални «еко-транспортьори» и се доставят в завода. Уникалната технология на криодробене (от английската дума «cryogringing» — разпрашаване на суровината при ниски температури в атмосфера на неутрален газ - азот), която се прилага при производството на биологично активните добавки на Vision, позволява да се запазят полезните свойства на растителните компоненти, без да се убива жизнената сила на растенията.


Биологично активните добавки към храната на компания Vision — са продукт на високотехнологичната обработка на суровине с натурален растителен произход. В техния състав освен оптималния витаминно-минерален комплекс се съдържат и фитокомпоненти. Тези компоненти представляват биологично активни вещества от добре известни лекарствени растения.


Благодарение на съвременната наука и технологии, от растенията се отделят тези биохимични компоненти, които осигуряват именно интересуващият ни ефект, т.е. биологично активни вещества (БАВ). Именно те в чист, непроменен вид се използват в БАД. Нашата цел не е да разкрием в детайли деликатните механизми на действието на БАД, тъй като са необходими специални знания за да бъде възприета тази информация. Но задължително трябва да кажем, че всички вещества в БАД са с исключително природен, естествен, растителен произход, което ги прави ценни и активни за всеки човек.


Козметичните продукти на Компанията представляват един успешен съюз между науката и природата: при тяхното производство са използвани 100% натурални активни ингредиенти и постиженията на биотехнологията — едно от най- перспективните направления на съвременната наука. Козметиката на Vision въплъщава в себе си цялото превъзходство на новаторския подход на компанията:


• изобилие от рядки и скъпи природни компоненти, които се отличават с висока активност и ефективност;


• неповторим букет от прекрасни аромати;


• научно изпитана;


• с доказана и видима ефективност при употреба.

Програма за коригиране на теглото на клиника по метаболитно хранене“Мелло” - Франция

Три, четири до пет дни преди началото на диетата е желателно да осигурите добре проходим стомашно-чревен тракт. Това се постига с помощта на различни разхлабителни средства – по ваш избор. По време на самата диета е необходимо
да си осигурите неколкократни дневни изхождания. По този начин ще имате по-
добър ефект.
По тази програма, за четиринадесет дни, се губят до 7-8 кг. и голяма част от обиколките. В този период в организма настъпват големи промени. За кратко време се регулира обмяната на веществата в организма и дава необходимия ритъм.Създателите на тази програма гарантират положителен резултат поне до три години. В продължение на 14 дни не трябва да се употребяват такива продукти като сол, захар, алкохол, тестени изделия, бонбони.В периодите между
Храненията се разрешава да се пие минерална или преварена вода в неограничено
количество. Диетата трябва да се спазва точно, без да се сменят блюдата или тяхната последователност, тъй като само по този начин на хранене се стимулира обмяната на веществата.


Всеки ден се пият :
Сутрин ДВЕ КАПСУЛИ ДЕТОКС И ДВЕ КАПСУЛИ СВЕЛТФОРМ
Вечер ДВЕ КАПСУЛИ ДЕТОКС И ДВЕ КАПСУЛИ СВЕЛТФОРМ


І-ви ден:
З. - черно кафе
О. - Две сварени яйца, салата от прясно зеле с олио или чаша доматен сок , или един пресен домат.
В. - Риба варена или пържена, салата от прясно зеле с олио.

ІІ-ри ден:
З. - Чаша черно кафе и сухарче.
О. - Риба варена или пържена, салата от прясно зеле с олио.
В. - Двеста гр. Варено телешко месо, една чаша айрян.

ІІІ-ти ден:
З. - Черно кафе
О. - Сурово яйце, три големи сварени моркова с олио и сто гр. твърд кашкавал.
В. - Ябълки

ІV-ти ден:
З. - Черно кафе
О. - Един корен целина или маруля, пържен с олио, ябълки.
В. - Две сварени яйца, двеста гр. варено телешко месо, салата от прясн зеле с олио.

V- ти ден:
З. - Сурови моркови, настъргани, подправени със сок от лимон.
О. - Голяма риба,варена или пържена, чаша доматен сок или един домат.
В. - Риба варена или пържена, салата от прясно зеле с олио.

VІ-ти ден:
З. - Черно кафе.
О. - Петстотин гр. Варено пиле, салата от сурови моркови или прясно зеле
В. - Две сварени яйца, салата от сурови моркови с олио.

VІІ-ми ден:
З. -Чай
О. - Двеста гр. варено телешко , плодове.
В. - Може всичко по избор от менюто на предходните дни, с изключение на третия ден


От осмия до четиринадесетия ден диетата се повтаря, капсулите се пият с минерална вода или студена преварена вода, двадесет минути преди хранене. След отслабване със седем или осем кг. от теглото, може две-три години да се храните нормално.

Ако вашето желание е да отслабнете повече килограми, можете да повторите диетата или в продължение на четиринадет дни да се храните нормално(като естествено избягвате храните отбелязани в началото на програмата) и да пиете Свелтформ с Хромвитал дозирани според килограмите Ви. След това повторете диетата.

Важно е да знаете, че свалените килограми не се качват след приключване на диетата. Добавките работят върху обмяната на веществата и регулират работата на жлезите с вътрешна секреция.

Добре дошли

Приятно четене и разглеждане,и всеки да намери нещо полезно за себе си.